5 întrebări repetitive !

Să vă explic, că poate nu știți care e coșmarul proapetelor mame și așa panicate: fie că vorbești cu rude în vârstă sau cu amici, după ce naști, e ca și după nuntă, doar că întrebarea tuturor care te văd după luni de zile nu este când faci un copil, ci când il faci pe al doilea!

He-lloooooo! Abia l-am scos pe primul și vreau să mă bucur de el! “ Da, dar TREBUIE să îi faci un frațior, de fapt mai bine o soră, ca să aibă cu cine să se joace..“ Mda, așa și dacă nu iese fată, ce ne facem ? Mai încercăm, până iese, nu? “

Mai bine să îl creștem pe primul bine, vedem ce greșim și învățăm, pentru următorul, zic: )

Buun, altceva: urmatoarea întrebare “Ești obosită? Nu doarme, nu ? „. Actually copilul seamana cu ta-su la faza asta (Thank God!) si pot să dau cu aspitatorul (pe bune, chiar fac curat ) când doarme. “ Da, sunt una dintre ACELE mame, mai norocoase. Aici, clar simt că îmi iau niște vorbe de dulce de la părinți mai putin norocoși:) Sigur, acum se mai trezește o dată de 2 ori pe noapte, dar se culca in 5 minute la loc, nu stă cuc. “

Next: lapte matern sau lapte praf. Hm, vă sugerez să evitati această întrebare ca să nu intrați pe un teren minat:)

And my personal favourite: “ Când te intorci la muncă. “ Pai, la 1 an”.. Ia spuneti, ghiciti urmatoarea intrebare? “ Si ce faci cu copilul ?” Cresa, bona, bunici?

Astăzi am citit un interviu care cumva m-a inspirat, scris de o proaspata mamică, Oana Botezatu (link aici: http://oanabotezatu.ro/mama-copilul/mamainaltatara-ce-a-invatat-oana-despre-parenting-in-marea-britanie/), despre cum se nasc și cresc copii în alte țări, și sunt curioasă dacă întrebările sunt aceleași.:)

Ps: Nu vă supărați pt că toți m-ați intrebat all of the above, e firesc și amuzant pt mine 🙂 Să nu credeți că nu întrebam și eu aceleași lucruri :))

Leave a comment